Prisbelönta babyprodukter från Herobility


DELA - ARTIKEL
23
09/2020

Detta inlägg är en annons för Herobility och innehåller annonslänkar.
Herobility

 

Vad är Herobility?

Har ni hört talas om Herobility? Herobility är ett företag vars babyprodukter är utvecklade och designade av föräldrar och syftet är att underlätta i vardagen. Herobility jobbar för att ta fram nya material och lösningar som är hållbara och visar på att vi som föräldrar även tänker på nästa generation och tar ansvar för vår planet. I sortimentet finns nappflaskor, pipmuggar och haklappar. Trevligt är också att en del av Herobilitys vinst går till välgörenhetsorgansationer, i skrivande stund stödjer de exempelvis World Childhood Foundation och Trees for the Future.

Det är en stor djungel med märken och produkter att välja bland när det gäller mat och dryck för bebisar. Självklart vill man ha det bästa till sin gullunge och som förälder är det inte lätt att veta vad det är. Herobility är framtaget av föräldrar för barn. Kika lite på vad marknaden erbjuder och se vad som passar er bäst. Testa er fram när det gäller nappflaskor, bitringar, pipmuggar och haklappar.

Produkter

Här är ett axplock av Herobilitys produkter som vi tycker är bra. Vi har valt ut en pipmugg, bitringar,  en haklapp och en nappflaska som kan hjälpa dig som förälder ge ditt barn den bästa matupplevelsen. Hoppas det faller er i smaken, det finns fler färger än de vi valt ut så kika in i butiken och läs mer. Många av produkterna har en video som beskriver hur den fungerar och ska användas.

Nappflaska - Baby Bottle Gray

2 månader +, 240 ml

  • Dubbelt antikoliksystem
  • 97% av bebisar accepterar dinappen
  • Enklare blandning med mixerlocket och nätet

En av Herobilitys bästsäljare. En bra flaska att använd vid övergång från amning till flaskmatning då den hjälper till att reducera gaser och obehag. Nappen har en unik bröstlikform för att bebisen ska få en naturlig känsla vid matning.

För dig som nybliven förälder finns det också en video som visar hur anti-koliksystemet fungerar vid första användning för att säkerställa att luftventilerna fungerar som de ska.

 Läs mer 
Bitring - Teether Fox Moose Bear

3 månader +

Herobilitys söta maskotarsom bitringar! Bitringens ergonomiska design är snäll mot din bebis mun och tänder och de är enkla att hålla för din bebis små händer. Går utmärkt att frysa för extra lindring.

Rengörs enkelt genom kokning.

 Läs mer 
Haklapp - Bib Connect Mist Gray

6 månader +

En innovativ haklapp som fångar det mesta. Den är extra bred och längre än vad en haklapp brukar var så den skyddar ditt barns kläder. För att skydda även byxorna så rekommenderas deras tallrik och bordsplatta som du enkelt fäster haklappen på med hjälp av magneter.

 Läs mer 
Pipmugg - Eco Sippy Cup Blue

6 månader +

En spillfri pipmugg är ett toppenbra förstaval när det är dags för din bebis att börja använda pipmugg. Perfekt för picknick eller att använda till måltider så du som förälder inte behöver hålla koll på muggen hela tiden. Gjord delvis i växtbaserat material och i  en söt design. Det ogängade locket gör pipmuggen enkel att förvandla den till ett vanligt dricksglas med handtag.

 Läs mer 

Hållbara produkter

Vi på Bebisnamn.se gillar produkter som utvecklas för att underlätta och hjälpa till i vardagen. Mat och dryck måste vi alla ha och det är ju inte fel att få en bra start i livet med hållbara produkter. Är du som blivande eller nybliven förälder intresserad så har Herobility även en ECO-line där produkterna är delvis gjorda av majs. Företaget strävar efter använda material som påverkar ekosystemet så lite som möjligt genom att minska användningen av fossil plast och istället använda säkra material som bioplast, glas, silikon och stål. Läs mer om deras hållbarhetsarbete här.
Alla nyheter