Kontakt


Syfte med bebisnamn.se

Syftet med bebisnamn.se är att ge dig som blivande eller nybliven förälder en utgångspunkt för namnvalet till din bebis. Det är inte lätt att välja men istället för att stirra sig blind på de namn som finns inom släkten erbjuder vi dig att slumpa fram andra namn som kan vara med i ditt urval.

Namndatabas

Vår namndatabas baserar sig på namndata från Statistiska Centralbyrån (SCB). Tillägg till grunden har gjorts och görs hela tiden. Saknar du något namn? Meddela oss på support @ webbium.se, skriv vilket namn du saknar och om det är ett flick- eller pojknamn.

Disclaimer

Bebisnamn.se tar inte ansvar för att de namn som finns i namndatabasen godkänns som namn av skatteverket. Finner ni mot förmodan något som ni vet med er att det ej godkänns vore vi tacksamma om ni meddelar detta till oss.

Vem står bakom bebisnamn.se?

Bebisnamn.se drivs och ägs av Webbium AB. Vill du som företagare annonsera på bebisnamn.se Kontakta oss så återkommer vi med annonsmöjligheter och priser. Ange vilket företag det är ni vill annonsera för, vilken slags produkter ni har och vilken tidpunkt/tidsrymd ni tänkt att annonsera. Vi tar endast in annonser som är relaterade till innehållet på webbplatsen och vi förbehåller oss rätten att neka annonsörer att annonsera. Skicka ett e-postmeddelande till support @ webbium.se, vi återkommer normalt sett inom 24 timmar.

Sekretesspolicy

Här hittar du vår sekretesspolicy.